Krásný příběh lásky

prožívá Chayanne se svou ženou Marilisou. Příběh, který trvá plných 24 let.

Chayanne je muž, který, přitahuje tisíce fanynek nejen svým pěveckým a tanečním uměním, ale i obrovským šarmem a nádherným úsměvem. I když z pódia flirtuje a posílá polibky do publika, jeho srdce patří jen jediné ženě. Manželce Marilise.

S finalistkou Miss Venezuela 1988 a právničkou Marianou Elizabeth Maronese de Figueroa, zkráceně Marilisou, uzavřel sňatek už v roce 1992. Vždy se mělo za to, že se tak stalo až v roce 1997.

Chayanne velmi přísně chrání své soukromí i svou rodinu před nežádoucí pozorností médií. Z tohoto důvodu také velmi dlouho tajil i datum svého sňatku. Spolu se svou ženou vytvořil jedno z nejstabilnějších manželství v show businessu. Ona je ta, jíž zasvětil některé z jeho nejromantičtějších melodií.

Chayanne tráví veškerý volný čas se svou ženou a dětmi Lorenzem, naroz. v roce 1998 a Isadorou, naroz. v roce 2000. Při jedné příležitosti, definoval své útočiště před tlakem svého uměleckého života takto: „Můj chrám je můj dům.“ A v roce 2011, také zopakoval: „Moje rodina je motor mého života, má žena je pilíř, který drží celou konstrukci.“

Ch+M

Z celého srdce přeji ještě mnoho, mnoho společných let prožitých ve stejné obapolné lásce, úctě a shodě.

 


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*