Chayanne poskytl

během svého současného koncertního turné mnoha různým médiím rozhovory. Ač se může zdát, že během své čtyřicetileté kariéry už musel poskytnout odpovědi na všechny možné otázky, opak je pravdou. Je všeobecně známo, že jedna oblast je dost tabu a to jeho soukromí a rodina. On sám se striktně drží svého vlastního výroku, že umělec má dávat ostatním příklad tím, že žije bez skandálů. Což Chayanne opravdu do puntíku splňuje.

On sám je člověk, který je zcela oddaný své práci a své rodině. Jeden z nejžádanějších mužů jižní Ameriky si své soukromí dokázal uchránit natolik, že se jeho fanoušci dozvěděli o tom, že je ženatý, až se svou ženou oslavil páté výročí svatby.  A jaké je tajemství toho, že vztah vydrží i nápor slávy, určitou ztrátu soukromí, zájem médií i miliony fanoušků? Chayanne v jednom z rozhovorů otevřel své srdce a toto tajemství prozradil:

„La clave del éxito de su matrimonio se la adjudica a la comunicación. Es comunicación, es el respeto ante cualquier problema, conversar. No es que uno no brinque, uno tiene sangre en las venas, pero que haya siempre un bien en común en cualquier decisión que se vaya a tomar. Que otra clave importante es siempre tener a la familia como prioridad y no descuidar a tu esposa, porque no importa cuánto ames a tus hijos y los cuides, ellos terminaran haciendo su camino y solo tu esposa será la persona que se quedará a tu lado para seguir su camino juntos.“

„Klíčem k úspěchu Vašeho manželství je komunikace.
Je to komunikace, respektování jakéhokoli problému. Vždy existuje společné dobro v každém rozhodnutí, které bude přijato. Dalším důležitým klíčem je vždy mít rodinu jako prioritu a nezanedbávat svou ženu, protože bez ohledu na to, jak milujete Vaše děti a staráte se o ně, jdou časem svou cestou a pouze Vaše žena bude osobou, která zůstane s Vámi a bude pokračovat ve společné cestě.“

Vzhledem k tomu, že Chayanne spolu se svou ženou letos oslaví dvacetsedm let manželství, není zcela od věci dbát na jeho radu.

49342325_237761337141277_1109462976806518784_n-15-1-2019

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*