Feliz cumpleaňos Chayanne

Chayanne miluje své fanoušky a nikdy nezapomene svou lásku k nim projevit. Jak poděkováním za úžasnou atmosféru na koncertě, tak přáním třeba k Novému roku, Velikonocům atd. A jeho fanoušci mu lásku oplácejí. Jak vyprodanými stadiony, tak nákupy jeho CD, zaplněnými ulicemi všude, kde se Chayanne objeví ap.

Čím však fanoušci projevují svou lásku k Chayanne nejvíce? Každý rok na jeho narozeniny. Tisíce přání všeho nejlepšího ať ve formě  fotografií, videí, dárků, fotomontáží, blahopřání pronesených ve speciálních programech rádií celé Latinské Ameriky či pořádání virtuálních fiest.

Také já se připojuji:

Pro mě jste písní, jež duši pohladí, láskou, co v srdci nikdy chybět nesmí. Váš úsměv je světlem naděje a každý den prozáří, teplem, co vždycky zahřeje. Přeji hodně Božího požehnání, lásky, štěstí a splnění všech snů Nany.

Para mí son las canciones que acarician el alma, el amor lo que el corazón nunca se debe perder. Tu sonrisa es la luz de la esperanza brilla todos los días y los suministros, como siempre caliente. Muchas gracias. Ojalá todas las bendiciones de Dios, el amor, la felicidad, y el cumplimiento de los sueños, Nany.

I vy můžete poslat svá blahopřání na

Chayannův twitter

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*